sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Toys toys


Mieheeni iskee aina välillä lellimisvietti. Harmi vaan että yleensä lellimisen kohteena on kissat enkä minä! :) Lelliminen näkyy ensinnäkin äänensävyssä, jolla mieheni puhuu, kun hellanlettas pikkuisille kisuille pitää saada jotain huisin hauskaa, tui tui. Okei ei tuo mies koskaan sano hellanlettas tai pikkukisu, mutta kaikkea muuta vastaavaa lellittely-puhetta pulppuaa.

Jos siinä vaiheessa sanon ettei kissat nyt juuri tarvitse esinettä X, niin vastaus on "jos mää haluan ostaa mun kullalle tän niin määhän ostan" tai "kyllä mun murun täytyy saada tällänen" tai "shh!". En valita, on kiva että kissat saa uusia leluja ja tavaroita. Yleensä niitä tulee vaan ostettua juuri silloin kun ei olisi rahaa..


Nyt ostimme vihdoin tuollaisen pallon, jonne saa sisälle herkkuja. Palloa pyörittämällä herkut putoaa pallosta. Olemme monasti katselleet kyseisiä leluja, mutta ne ovat aina olleet kovasta muovista tehtyjä emmekä siksi ole ostaneet. Kova muovi + laminaatti = epämiellyttävä yhdistelmä. Nyt M&M:n myyjä hoksasi, että koirille on samanmoisia pyöritä palloja, jotka on tehty kumista tai muusta vastaavasta materiaalista. Ja koska on olemassa myös pieniä koiria, löytyi kissoillemme sopivan kokoinen pallo noin7€ hintaan. Ja jälleen Trixien lelu.

Lelu oli suosittu ja kummastusta herättävä. Harmi vaan että se mahtuu sängyn alle. Siellä se taitaa olla nytkin.

"Tossa se nami äsken oli, mistä se tuli..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti